,

ST NCM-100

Достапност:

8 на залиха


• Superior Technology • Миксер за матење нес кафе со подножје • бел • 2 брзини • 450мл сад • 100W • Ултра тивка работа

1.190 ден

8 на залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.