VIVAX ACP-12CH35AERI

Достапност:

На залиха


Капацитет ладење/греење: 3.52/ 3.81 Енергетска класа на ладење:А++ Енергетска класа на греење:А+ Циркулација на воздух 539m3/h R32 еколошки фреон

37.990 ден

На залиха