VIVAX ACP-18CH50AERI

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6210.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6980.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1538 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1461 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:750.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ? ДО 50 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.80 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:37.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2 ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm

ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.