,

VIVAX IR2202CP

Достапност:

Нема на залиха


МОЌНОСТ 2200 W
ПРИЛАГОДЛИВ ТЕРМОСТАТ
РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 360ML
КОНТРОЛА НА ПАРЕА 15-30G / MIN
ИНДИКАТОР ЗА РАБОТА
ФУНКЦИЈА ЗА САМОЧИСТЕЊЕ
ФУНКЦИЈА ЗА АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ
ВЕРТИКАЛЕН ИЗЛЕЗ НА ПАРЕА
ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ
КЕРАМИЧКА ПЛОЧА
ДИМЕНЗИИ НА ПЛОЧАТА 250CM2
ДИМЕНЗИИ НА УРЕДОТ 32, 7 Х 12, 8 Х 16 СМ.

1.600 ден

Нема на залиха

Спореди