-9%
,

AUX H18E3A4/QCR3DI HIGH EFFICIENT

Достапност:

Нема на залиха


• Капацитет:5,500 W проток на воздух 1150 m3 капацитет за греење 6.1 kW потрошувачка за греење 1.35 kW потрошувачка за ладење1.25 kW

61.890 ден 67.890 ден

Нема на залиха

Спореди

Добивањето на пријатна и удобна клима во вашиот простор е лесна со нашиот клима уред со фреон R32. Со изненадувачки капацитет од 5500W за греење и 5400W за ладење, уредот обезбедува моќно стоплување или освежувачка клима, додека протокот на воздух од 1150m3 гарантира ефикасна циркулација.

Потрошувачката е оптимизирана за енергетска ефикасност со само 1.35 kW за греење и 1.25 kW за ладење. Оваа напредна инвертер технологија не само што ви обезбедува комфорт, туку и значително ја намалува вашата енергетска потрошувачка.

Работниот опсег од -30°C до +50°C ви обезбедува перформанси и во најекстремните климатски услови. Одличен избор за дома или канцеларија, овој климатски уред со R32 фреон ги исполнува вашите очекувања за квалитет, ефикасност и трајност.

SKU: КЛИН0063 Категории ,
Бренд:: AUX
Brands
Гаранција (во месеци)

12