,

BEKO BSSA315K3SN

Достапност:

Нема на залиха


• Комбиниран фрижидер за вградување Led Illumination® Реверзибилна врата Решетка за шишиња Стаклени полици со висока отпорност Нето капацитет:309L Димензии:177.5x54x54.5cm

28.990 ден

Нема на залиха

Спореди