,

BEKO CEP5152B

Достапност:

На залиха


• Апарат за еспресо • Моќност на пумпата 15Bar • Капацитет на резервоар:1.2L • Моќност 1200 W • Потенциометар со задно осветлување • Автоматско исклучување

7.990 ден

На залиха

Спореди