BEKO HCP61310 INX

Достапност:

На залиха


•Aспиратор •60 cm модел со оџак •368 m3/h вмукувачка моќ •3 нивоа на моќност •Ниво на бучава:61dB •Алуминиумски филтри

7.200 ден

На залиха