,

BEKO RCSA330K20W

Достапност:

1 на залиха


Автоматско одмрзнување Енергетска класа:A+ Нето капацитет:295L Капацитет на фрижидер205L Капацитет на замрзнувач:90L замрзнување:5kg/24h Потрошувачка на :267kWh Ниво на бучава:42dB Димензии:185x60x60