-8%
,

CARRIER 42QHG024D8SE EXTREME 2

Достапност:

На залиха


• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A++ КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ:8200W КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ:8200.W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:2500 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2200 W ПРОТОК ВОЗДУХ:800.m3 НИВО НА БУЧАВА:47.00 dB РАБОТНА ТЕМП -20 ? ПОВРШИНА:до 80 м2

75.990 ден 82.990 ден

На залиха

Спореди