,

ELECTROLUX EHF 6342 XOK

Достапност:

Нема на залиха


4+2 Грејни зони
Сензор контроли
Индикатор за топлина
Автоматско исклучување
Child Lock

17.000 ден

Нема на залиха

Спореди