,

ELECTROLUX LMS2203EMX

Достапност:

Нема на залиха


• Црна INOX со завршна обработка
која е отпорна на отпечатоци од прсти
• Капацитет 20л
• Mоќност (Микробранова) 700W
• 5 степени на моќност
• Димензии: 595 x 437 x 388 мм

21.990 ден

Нема на залиха

Спореди