-6%
,

GORENJE ECT322BSC

Достапност:

На залиха


• Стаклокерамичка плоча Линија Essential линија Боја Црна Тип на плоча Стаклокерамичка плоча Рабови на плочата Брусен раб на плочата Управување Начин на управување Контрола на допир (TouchControl) Тајмер Моќност на зоната за готвење напред 700 W Моќност на 2. зона за готвење напред 1700 W Зона за готвење назад

11.990 ден 12.800 ден

На залиха

Спореди