,

FAVORIT BI60-I1FN-3 KORPI

Достапност:

На залиха


20.990 ден

На залиха

Спореди
 • димензии: В/Ш/Д 82 цм / 59.8 цм / 55 цм
 • максимален капацитет: 13 сета садови
 • програми: 7
 • скриено LED приказ: √
 • трета полица: √

Оваа табела содржи информации за машина за садови. Има димензии од В/Ш/Д 82cm/59.8cm/55cm и максимален капацитет од 13 сета садови. Машината за садови нуди 7 програми и располага со скриено LED екран и трета ракла. Енергетскиот клас е E/A++, класата на сушење е A, а потрошува 9 литри вода во еко-програмата. Годишната потрошувачка на енергија е 261 kWh, а траењето на еко-програмата е 221 минути.

Дополнително, вклучува програма super 50′ 65°C (брзо чистење) и брза програма од 30 минути на 40°C. Исто така, располага со заштита од поплава, е целосно интегрирана и вклучува копчиња за Вклучување/Исклучување, Избор на програма и Одложен почеток (1 до 19 часа). Машината поддржува полово полнење и вклучува индикатори за сол, заштитно средство за испирање и завршено работење. Нивото на бучава е 57 dB.

Спецификации               

 • димензии: В/Ш/Д 82 цм / 59.8 цм / 55 цм
 • максимален капацитет: 13 сета садови
 • програми: 7
 • скриено LED приказ: Да
 • трета полица: Да
 • енергетска класа: Е / A ++
 • класа за осушување: A
 • потрошувачка на вода за еко програма: 9 L вода
 • годишна потрошувачка на енергија: 261 kWh/годишно
 • траење на ECO програмата: 221 мин.
 • програма Super 50′ / 65°C (брзо чистење): Да
 • брза програма: 30 мин. / 40 °C
 • заштита од поплава: Да
 • целосно интегриран: Да
 • копче ВКЛ/ИСКЛ: Да
 • копче за избор на програма: Да
 • копче за одложен почеток: 1, 2, 3….19 часа
 • половина полнење: Да
 • индикатор за сол: Да
 • индикатор за средство за полирање: Да
 • индикатор за завршено работење: Да
 • бучава: 57 dB
Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…