,

FAVORIT BIH-210X

Достапност:

На залиха


10.990 ден

На залиха

Спореди
 • димензии: 41*590*520 мм
 • класа на енергија: A
 • број на греачки површини: 4
 • дијаметар на греачките површини: 2 x Ø145мм / 2 x Ø 180мм
 • моќност на греачките површини: Ø145мм – 1200W / Ø 180мм – 1800W

Надградете ја вашата кујна со оваа модерна витрокерамична плоча која располага со четири греачки површини, вклучувајќи различни големини од Ø145мм до Ø210мм, обезбедувајќи прецизна готвење со моќност од 1200W до 2300W. Со елегантен црн дизајн и контрола со допир, оваа плоча нуди стил и удобност.

Безбедноста е гарантирана со заклучување за деца и индикатори за вруќа површина. Инокс рамката додава издржливост и елеганција, додека деветте нивоа на моќност ги задоволуваат вашите готвечки потреби.

Спецификации               

 • димензии: 41*590*520 мм
 • класа на енергија: A
 • број на греачки површини: 4
 • дијаметар на греачките површини: 2 x Ø145мм / 2 x Ø 180мм
 • моќност на греачките површини: Ø145мм – 1200W / Ø 180мм – 1800W
 • контрола: допир
 • заклучување за деца: Да
 • тип на плоча: стаклокерамична
 • боја на плочата: Црна
 • индикатори за врела површина: Да
 • инокс рамка: Не
 • нивоа на моќност: 9

 

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…