,

FAVORIT BIMW20 INOX

Достапност:

На залиха


• ВГРАДНИ ДИМЕНЗИИ Ш/В/Д: 59,4CM/31,3CM/38,2CM ВОЛУМЕН 20 L ИЗЛЕЗНА МОЌ 800W ИЗЛЕЗНА МОЌ НА ГРИЛ 1000W АВТОМАТСКО МЕНИ ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ INOX ПРЕДЕН ПАНЕЛ

13.500 ден

На залиха

Спореди