,

GORENJE BM201AG1X

Достапност:

На залиха


Начин на управување:
Електронско управување,
Функција SmartDisplay,
Повеќе начини на готвење,
Број на инфра греjачи: 1,
Начин на поставување: Вграден,
Ширина: 595 mm, Висина: 388 mm

15.990 ден

На залиха

Спореди