FAVORIT FVC-306 zlatna

Достапност:

На залиха


МОЌНОСТ 2000 W МЕТАЛНА ТЕЛЕСКОПСКА ЦЕВКА ПЛАСТИЧНА ЧЕТКА ЗА ПОД – ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГУЛАТОР ПЕДАЛА ЗА АВТОМАТСКО НАМОТУВАЊЕ НА КАБЕЛОТ ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ПРАВ СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА МАЛА БУЧАВА ТЕКСТИЛНА ИЛИ КНИЖНА КЕСА КАПАЦИТЕТ ЗА ПРАШИНА: 4,0 L ЦРЕВО СО МОЖНОСТ ЗА ВРТЕЊЕ ОД 360 СТЕПЕНИ ГОЛЕМА РАЧКА ИЗДУВЕН HEPA ФИЛТЕР ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ: 4,5 M РЕГУЛАТОР НА СИЛА БОЈА: СИВО/ПОРТОКАЛОВА

4.990 ден

На залиха