GORENJE VC1821PSWBU

Достапност:

На залиха


Максимална моќност на моторот: 1.800 W Моќ на всисување: 360 W Со вреќичка Проток на воздух: 38 L/s Волумен на вреќичката: 3 l Материјал на цевката: Метал 1 Хепа филтер Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот SoftStart тивко палење на моторот Индикатор за полна вреќичка Голем досег 14

5.800 ден

На залиха