FAVORIT K622WWF

Достапност:

На залиха


димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm – 3Д бел панел – волумен на рерна: 58 L – електронско палење – управувачка табла со 6 склопки – 6 позиции на контролни склопки – електронско палење – турбо вентилатор

15.990 ден

На залиха