FAVORIT K622WWFT

Достапност:

На залиха


Плоча со 2 рингли за готвење 2 плински зони Електронско палење Волумен на рерна: 62 L Долен грејач: 1100 W Горен грејач: 1200 W

15.990 ден

На залиха