,

FAVORIT L81 C

Достапност:

На залиха


-КОНДЕНЗАЦИСКА
-КАПАЦИТЕТ 8KG
-ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА B
-LED DISPLAY
-БРОЈ НА ПРОГРАМИ 15
-ОДЛОЖЕН СТАРТ
-ИНД.ПОЛН СО ВОДА
-ИНД.ЧИСТ.НА ФИЛТЕРОТ
-ИНД.ЗА ЧИСТ.НА КОНДЕНЗАТОРОТ

19.000 ден

На залиха

Спореди
 • ТИП: КОНДЕНЗАТОР
 • КАПАЦИТЕТ: 8 КГ
 • ВОЛУМЕН НА БАРАБАН: 112 ЛИТРИ
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: Б
 • LED ЕКРАН:

Ви ја претставуваме нашата најнова кондензерска сушара, со впечатлив капацитет од 8 кг и просторен волумен на барабанот од 112 литри, совршен за работа со големи количини роба со лесност. Со енергетски рејтинг класа B, осигурани се ефикасност без компромис во перформансите.

Спецификации               

 • ТИП: КОНДЕНЗЕРАТОР
 • КАПАЦИТЕТ: 8 КГ
 • ВОЛУМЕ НА БОБНАТА: 112 ЛИТРИ
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: Б
 • LED ЕКРАН
 • ПОЛОЖБА НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА
 • БРОЈ НА ПРОГРАМИ :15
 • ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК
 • ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА
 • ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ФИЛТЕРОТ
 • ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОНДЕНЗЕРОТ
 • СИГНАЛ ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА СУШЕЊЕТО
 • СИГНАЛ ЗА БРИСАЊЕ НА ЗАШТИТЕНИОТ ПРОГРАМ
 • БРЗО СУШЕЊЕ ПРОГРАМ
 • ПРОГРАМ ЗА СУШЕЊЕ НА ПАМУК: ДОДАТНО СУШЕЊЕ НА ПАМУК, СУШЕЊЕ НА ПАМУК БЕЗ ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ, СУШЕЊЕ НА ПАМУК СО ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ
 • ПРОГРАМ ЗА СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА: СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА БЕЗ ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ, СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА СО ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ, ПРОГРАМ ЗА БЕБЕ
 • ПРОГРАМ ЗА БЕБЕ
 • ДРУГО – LED ЕКРАН – 6 СЕГМЕНТИ, -КОШУЛИ 12 ‘, ЕКСПРЕС 29’, ОСВЕЖУВАЊЕ, СУШЕЊЕ ЗА 10 ‘, 30’, 60 ‘, ЈЕАНС, ДЕЛИКАТНО -ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДЕЦА, -ОТКРИВАЊЕ НА ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ -НИВО НА БУЧА 65DB -ПОТРОШУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА. МОЌНОСТ: 561 КВХ ГОДИШНО -НАПОН 220-240V МОЌНОСТ: 2700W
 • ВИСИНА: 84.5 СМ
 • ШИРИНА: 59.6 СМ
 • ДУБИНА: 60.9 СМ
 • ТЕЖИНА: 36,5 КГ
 • БОЈА: БЕЛА
Тежина 37 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…