,

FAVORIT MO42 WHITE

Достапност:

На залиха


КАПАЦИТЕТ НА РЕРНА БРУТО ВОЛУМЕН 42L
ФУНКЦИЈА ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ
ФУНКЦИЈА ЗА ПРАВЕЊЕ ЈОГУРТ
ФУНКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ПАРЕА
ДУПЛО СТАКЛО НА ВРАТА ОД РЕРНА
1 ТЕПСИЈА + 1 РЕШЕТКА
ГОРЕН ГРЕАЧ 650 W
ДОЛЕН ГРЕАЧ 650 W

6.590 ден

На залиха

Спореди
 • БРУТО ВОЛУМЕНСКИ КАПАЦИТЕТ НА ПЕЧКАТА 42L: НЕТО ВОЛУМЕН 36.6L
 • БОЈА: БЕЛА
 • 2 ЕЛЕКТРИЧНИ ГОРИВНИЦИ: (∅ 180 + ∅ 145)
 • 1 ГОРИВНИК: ∅ 145 (1000 W)
 • ЕМАЛИРАНА ПОВРШИНА:

Оваа печка има бруто волуменски капацитет од 42 литри и нето волумен од 36.6 литри. Таа е во бела боја и има 2 електрични горивници со дијаметри од 180 мм и 145 мм, секој. Дополнително, вклучува 1 горивник со дијаметар од 145 мм и моќност од 1000 W. Печката има емалирана површина и светло внатре.

Понудува 3 функции на печката, вклучувајќи дефростирање, правење на јогурт и парно чистење. Вратата на печката е опремена со двојно стакло. Додатоците вклучуваат 1 тава за гулаш и 1 грил. Горниот и долните греења секој имаат моќност од 650 W.

 

Спецификации               

 • БРУТО ВОЛУМЕНСКИ КАПАЦИТЕТ НА ПЕЧКАТА 42L:
 • НЕТО ВОЛУМЕН 36.6L
 • БОЈА: БЕЛА
 • 2 ЕЛЕКТРИЧНИ ГОРИВНИЦИ: (∅ 180 + ∅ 145)
 • 1 ГОРИВНИК: ∅ 145 (1000 W)
 • ЕМАЛИРАНА ПОВРШИНА
 • СВЕТЛО ВО ПЕЧКАТА
 • 0+3 ФУНКЦИИ НА ПЕЧКАТА
 • ФУНКЦИЈА ЗА ДЕФРОСТИРАЊЕ
 • ФУНКЦИЈА ЗА ПРАВЕЊЕ ЈОГУРТ
 • ФУНКЦИЈА ЗА ПАРНО ЧИСТЕЊЕ
 • ДВОЈНО СТАКЛО НА ВРАТАТА НА ПЕЧКАТА
 • ГОРНО ГРЕЕЊЕ: 650 W
 • ДОЛНО ГРЕЕЊЕ: 650 W
Тежина 14 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

12

Вие исто така би сакале…