-8%
,

GORENJE OM30GBX

Достапност:

На залиха


• Број на зони за готвење: 2, Моќност на зоната за готвење лево напред: 1000 W, Моќност на зоната за готвење десно напред: 600 W, Употреблив волумен на рерната: 30 l, Моќност: 1600 W

8.290 ден 8.990 ден

На залиха

Спореди