,

FAVORIT MO42 BLACK

Достапност:

Нема на залиха


• КАПАЦИТЕТ НА РЕРНА БРУТО ВОЛУМЕН 42L ФУНКЦИЈА ЗА ОДМРЗНУВАЊЕ ФУНКЦИЈА ЗА ПРАВЕЊЕ ЈОГУРТ ФУНКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ СО ПАРЕА ДУПЛО СТАКЛО НА ВРАТА ОД РЕРНА 1 ТЕПСИЈА + 1 РЕШЕТКА ГОРЕН ГРЕАЧ 650 W ДОЛЕН ГРЕАЧ 650 W

6.590 ден

Нема на залиха

Спореди