,

FAVORIT RF263S

Достапност:

На залиха


15.500 ден

На залиха

Спореди
 • димензии: 144/54/57 cm
 • бруто/нето волумен: 216/213 L
 • волумен на Фрижидер замрзнувач: 171/42 L
 • класа на енергија: F
 • гас: R600

Овој производ има димензии од 82.1 cm височина, 48 cm ширина и 50 cm длабочина. Бруталниот волумен е 91 литри, а нетниот волумен е 89 литри. Припаѓа на енергетски класа F и е во бела боја. Карактеристиките вклучуваат заменлива врата, регулирачки нозења и фиксни држачи на вратата. Потрошувањето на електрична енергија изнесува 113 kWh годишно, а нивото на бучава е 43 dB.

Спецификации               

 • димензии: 144/54/57 cm
 • брутален нето волумен 216/213 L
 • волумен на Фрижидер замрзнувач 171/42 L
 • класа на енергија F
 • гас R600
 • боја сребрена
 • заменливи врати
 • регулирачки ногаррки
 • подесливи стаклени полици
 • држач за јајца
 • потрошување на електрична енергија 212 kWh / година
 • ниво на бучава 41 dB
Тежина 40 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…