,

FAVORIT TE80A20

Достапност:

Нема на залиха


КАПАЦИТЕТ 80 L
ДИМЕНЗИИ 427 Х 865 MM
ТЕРМОСТАТ 0-75 C°
ТЕРМОМЕТАР
ГРЕЈНА МОЌНОСТ 1980 W
РАБОТЕН ПРИТИСОК 6 BAR
ЗАШТИТНА МАГНЕЗИУМ АНОДА
ГРЕЈАЧ БАКАР

7.990 ден

Нема на залиха

Спореди