,

FAVORIT UCF2764

Достапност:

На залиха


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 177CM/54CM/54,5CM
БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН 269/256 L
ЛАДИЛНИК/ЗАМРЗНУВАЧ НЕТО ВОЛУМЕН 181/75 L
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА F
ГАС Р600
ЗВУЧНОСТ 38DB

23.990 ден

На залиха

Спореди

FAVORIT UCF2764

• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 177CM / 54CM / 54,5CM
• БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН: 269 / 256 L
• ЛАДИЛНИК / ЗАМРЗНУВАЧ НЕТО ВОЛУМЕН: 181 / 75 L
• НИВО НА ЗВУЧНОСТ: 38 DB
• ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: F

• ВГРАДЛИВ ФРИЖИДЕР
• ВКУПЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ: 264 L
• КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 189 Л
• КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЧОТ: 75 Л
• ТИП НА ФРЕОН: R600
• ЦЕЛОСНО ВГРАДЛИВ
• АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ
• ПРОМЕНЛИВА ВРАТА
• ОДДЕЛ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ СО ТРАНСПАРЕНТЕН КАПАК
• САД ЗА ЈАЈЦА
• ПРИЛАГОДЛИВИ ПРОЅИРНИ ПОЛИЦИ НА ВРАТАТА
• ПРИЛАГОДЛИВИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
• ТРАНСПАРЕНТНИ ПОЛИЦИ ВО ЗАМРЗНУВАЧОТ
• КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ

 

Овој компактен, целосно вграден Фрижидер нуди разновидни опции за складирање и ефикасна перформанса. Со димензии од 177цм x 54цм x 54.5цм, тој се вклопува без проблем во секое кујнско простор. Компартментот на Фрижидерот има брутален волумен од 181 литри и нето волумен од 75 литри за замрзнување, обезбедувајќи обилно место за свежи и замрзнати производи. Пофали се со енергетска ефикасност класа F, користејќи гас R600 штедлив кон околината.

 

Тежина 52 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60