FAVORIT W 72 C

Достапност:

На залиха


-ТИП КОНДЕНЗАЦИСКА
-КАПАЦИТЕТ 7KG
-ЗАПРЕМНИНА НА БАРАБАНОТ 100 ЛИТРИ
-ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА B
-LED DISPLAY 7 СЕГМЕНТИ
-ПОЗИЦИЈА НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА ГОРЕ
-БРОЈ НА ПРОГРАМИ 15

18.500 ден

На залиха

Спореди
 • ТИП: КОНДЕНЗАТОР
 • КАПАЦИТЕТ: 7КГ
 • ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ: 100 ЛИТРИ
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: Б
 • LED ЕКРАН: 7 СЕГМЕНТИ

Ви ја претставуваме нашата ефикасна кондензерска сушара, дизајнирана за крајна удобност и перформанси. Со просторен капацитет од 7 кг и волумен на барабанот од 100 литри, таа лесно се справува со ткаенините. Со енергетски рејтинг класа B, нуди 15 разновидни програми, вклучувајќи одложен почеток за флексибилност.

Спецификации               

 • ТИП: СО ТОПЛИНСКА ПОМПА
 • КАПАЦИТЕТ: 8КГ
 • ВОЛУМЕН НА БАРАБАН: 112 ЛИТРИ
 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А++
 • LED ЕКРАН: 7 СЕГМЕНТИ
 • ПОЛОЖБА НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА: ГОРЕ
 • БРОЈ НА ПРОГРАМИ: 15
 • ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК
 • ИНДИКАТОР ЗА ПОЛН РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА
 • ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ФИЛТЕРОТ
 • ИНДИКАТОР ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КОНДЕНЗЕРОТ
 • СИГНАЛ ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА СУШЕЊЕТО
 • СИГНАЛ ЗА БРИСАЊЕ НА ЗАШТИТЕНИОТ ПРОГРАМ
 • БРЗО СУШЕЊЕ ПРОГРАМ
 • АНТИ-БОРЕЊЕНА ФУНКЦИЈА
 • ПРОГРАМ ЗА СУШЕЊЕ НА ПАМУК: ДОДАТНО СУШЕЊЕ НА ПАМУК, СУШЕЊЕ НА ПАМУК БЕЗ ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ, СУШЕЊЕ НА ПАМУК СО ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ
 • ПРОГРАМ ЗА СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА: СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА БЕЗ ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ, СУШЕЊЕ НА СИНТЕТИКА СО ПОТРЕБА ЗА ПЕГЛАЊЕ,
 • ПРОГРАМ ЗА БЕБЕ
 • ДРУГИ: -КОШУЛИ 30’, ЕКСПРЕС 45’, ОСВЕЖУВАЊЕ, СУШЕЊЕ ЗА 20’, 40’, 60’, , ДЕЛИКАТНО
 • ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДЕЦАТА,
 • ДЕТЕКЦИЈА НА ОСТАНАТО ВРЕМЕ
 • ПОТРОШУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 561 КВХ ГОДИШНО
 • НАПОН 220-240V
 • МОЌНОСТ: 2700W
 • ВИСИНА: МИН: 84,5СМ
 • ШИРИНА: 59.6 СМ
 • ДУБИНА: 56,3 СМ
 • ТЕЖИНА: 35,2 КГ
 • БОЈА: БЕЛА
Тежина 38 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…