,

FUEGO BY-707A

Достапност:

На залиха


Виткање на коса Тонг 110-240V ~ 60 / 50Hz, 30W
Прекинувач за вклучување / исклучување
PTC грејач
Глава за вртење од 360 степени
Мат Инјекција за завршна обработка
Со керамички држач за обложување
Поставување на температурата: 160-180 степен

700 ден

На залиха

Спореди