-2%
,

GORENJE BM251SG2WG

Достапност:

Нема на залиха


Начин на управување:
Електронско управување,
Функција SmartDisplay
, Повеќе начини на готвење,
Број на инфра греjачи: 1,
Начин на поставување:
Вграден, Ширина: 595 mm, Висина: 388 mm

19.990 ден 20.500 ден

Нема на залиха

Спореди