,

GORENJE BN1000E

Достапност:

На залиха


Блендер · BN1000E
Моќност на моторот (max): 1000 W,
Број на степени на вентилаторот: 2,
Капацитет на садот за мешање и месење: 0.75 l

5.100 ден

На залиха

Спореди