,

GORENJE B800 ORAW

Достапност:

На залиха


Максимална сила на моторот: 800 W
Број на брзини: 3
зафатнина на садот: 1,5
Должина на кабелот: 1 m
Димензии на апаратот: 21 x 41,5 x 14 cm
Тежина на апаратот: 2,4/2,9 kg
Боја:бела

4.490 ден

На залиха

Спореди