-5%
,

GORENJE BN1000MB

Достапност:

На залиха


Блендер · BN1000MB
Број на степени на
вентилаторот: 2,
Капацитет на садот
за мешање и месење: 1 l

3.990 ден 4.200 ден

На залиха

Спореди