GORENJE D16M ODVLAZNIVAC

Достапност:

На залиха


Автоматско исклучување Минимална температура на работење: 5 °C Максимална температура на работење: 35 °C Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 35 % Прилагодување на максималната сакана влага во просторијата: 85 % Минимална употребна површина: 29 m2 Максимална употребна површина: 44 m2 Димензии (ШxВxД): 35 ? 51 ? 24,5 cm

14.990 ден

На залиха