GORENJE R401W

Достапност:

8 на залиха


Моќност на моторот (max): 100 W Сигурносен прекинувач Куќиште: Пластично Резач: Soligen Дебелина на сечилото: 0-17 mm Дијаметар на сечилото: 17 cm Назабено сечило

2.990 ден

8 на залиха

Моќност на моторот (max): 100 W Сигурносен прекинувач Куќиште: Пластично Резач: Soligen Дебелина на сечилото: 0-17 mm Дијаметар на сечилото: 17 cm Назабено сечило

Шифра: СИРЕ013 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.