-11%
,

GORENJE RKI418FE0

Достапност:

На залиха


Енергетска класа: A+,
Вкупен нето капацитет: 260 l,
Начин на поставување:
Вграден интегриран,
Ширина: 540 mm, Висина: 1772 mm

23.990 ден 26.990 ден

На залиха

Спореди

 

 • Комбиниран фрижидер · RKI418FE0
 • Енергетска класа: A+
 • Вкупен нето капацитет: 260 l
 • Начин на поставување: Вграден интегриран
 • Сиситем за ладење: FrostLess
 • Вкупен нето капацитет: 260 l
 • Разладен дел: 189 l/Замрзнувач: 71 l
 • Капацитет на замрзнување 24h: 3.5 kg
 • Издржливост при прекин на ел.енергија: 18h
 • Димензии (ШхВхД): 540 x 1772 x 545 mm
 • Бучност: 38 dB(A)
 • Бруто тежина на апаратот: 56 kg
 • Нето тежина на апаратот: 54 kg

Длабока полица за шишиња на вратата на фрижидерот

Безбедно складирање на шишиња

На вратата на фрижидерот има многу место за складирање на големите пластични и стаклени шишиња. Специјалните држачи го спречуваат движењето на предметите на полиците додека вратата од фрижидерот се отвора или се затвора.

Доволно простор за сместување на мисирка

Најголемата фиока одделот за замрзнување е идеално место за чување на големи намирници како мисирка, неколку пици или торти.

Ефикасно осветлување кое обезбедува добра прегледност

ЛЕД-осветлувањето во фрижидерот обезбедува одлично и ефикасно осветлување. Трае 30 пати подолго од стандардното осветлување и заштедува 10 пати повеќе енергија.

Помалку мраз, поголема заштеда на електрична енергија

Подобрената изолација ефикасно го намалува насобирањето на мраз на храната и на лед во внатрешноста на апаратот. Ова значи помалку здодевно одмрзнување и пониска сметка за струја.

Брзо замрзнување

Функцијата FastFreeze ја замрзнува храната на -24°C за да ги зачува сите хранливи материи во храната. По приближно 2 дена, функцијата автоматски се исклучува и температурата во замрзнувачот се враќа на претходно поставената температура.

Дополнителен скриен простор

 

Скриениот простор, HiddenSpace, сместен под CrispZone фиоката, обезбедува дополнителен простор за лименки или слични производи.

Бројни опции во складирање на намирници

Овие цврсти стаклени полици може многу лесно да се прилагодат на нивната положба, лесно да се стават во фрижидер или да се извадат, што овозможува целосна слобода во прилагодувањето на внатрешноста на фрижидерот според вашите потреби. Полиците од калено стакло се исклучително издржливи и можат безбедно да издржат уште поголема количина на храна.

 

Основни информации:

 • Тип на апарат: Комбиниран фрижидер
 • Начин на поставување: Вграден интегриран
 • Линија: Essential линија
 • Енергетска класа: A+
 • Позиција на дел за замрзнување: Долу
 • Боја на апаратот: Бела
 • Боја на врата: Бела
 • Врата: Метална врата
 • Отворање на врата: Лево/десно отворање на врата
 • Шарка на вратата: Со лизгач
 • Број на врати: 2
 • Основа: 4 фиксни ногарки
 • Број на ѕвездички: 4
 • Климатска класа: Субнормална, Нормална, Суптропска

 

 • Опрема во фрижидерскиот дел
 • Метален држач за шишиња: Не
 • Сад за јајца/лед: Не
 • Полица за шишиња на вратата: Сад за шишиња со држач
 • Фиока за зеленчук: Да
 • Полици на вратата на ладилникот: 1 полица на горна врата
 • 1 полица на вратата
 • Вентилатор за ладење: Не
 • Осветлување на фрижидерот: ЛЕД осветлување на кровот
 • Број на стаклени полици: 4
 • Број на стаклени полици: 5
 • Сад за јајца: 1/6
 • Полици прилагодливи по висина: Да
 • Опрема во замрзнувачкиот дел: Сад за мраз, 1 класичен сад за лед
 • Простор за замрзнување: 3 фиоки
 • Осветлување на просторот за замрзнување: Без осветлување
 • Број на стаклени полици: 2

Ефикасност

 • Вкупен нето капацитет: 260 l
 • Вкупен бруто капацитет: 263 l
 • Волумен на разладниот дел: нето: 189 l
 • Волумен на разладниот дел: бруто: 190 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: нето: 71 l
 • Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто: 73 l
 • Капацитет на замрзнување (24h): 3.5 kg
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 18 h
 • Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 274 kWh

 

Карактеристики

 • Интелигентен систем на помнење (AdaptTech ладење): Не
 • FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот: Да
 • CrispZone голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста: Не
 • Брзо длабоко замрзнување: Да
 • Штедлива програма (EcoMode): Да

 

Тежина 55 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

0

Вие исто така би сакале…