GORENJE VC2021PSBKBU

Достапност:

На залиха


POWER SLIDE Максимална моќност на моторот: 2.000 W Моќ на всисување: 390 W Проток на воздух: 39 L/s Волумен на вреќичката: 3 l 1 Хепа филтер Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот SoftStart тивко палење на моторот Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m Должина на приклучен кабел: 5,0 m Бучност: 83 dB(A)re1pW

5.590 ден

На залиха