GREE CONSOLE GEH12AA-K3DNA1D/I

Достапност:

На залиха


КЛАСА A++ НА ЛАДЕЊЕ:3950.00 W НА ГРЕЕЊЕ:4700.00 W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1100 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1000 W ПРОТОК ВОЗДУХ:600.m3 ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ДО 43 ПОВРШИНА:до 40 м2 ГАРАНЦИЈА:10 години

51.990 ден

На залиха