,

KONCAR HC1A60 348BF

Достапност:

На залиха


Боја: бела
Вкупен корисен волумен: 340 l
Висина/ Ширина/ Длабочина: 186?59,5?65 cm
Рачно одмрзнување
(LED) внатрешно осветлување
4 стаклени полици во ладилникот
3 корпи во замрзнувачот
1 (humidity control) корпа за овошје и зленчук
2 сада за мраз и лопатка
Ногарки на нивелирање
Разладно средство: R600a
Капацитет на мрзнење: 5,2 kg/24h
Климатска класа: T/SN
Компресори: 1
Напон: 220-240 V~
Енергетска класа: F
Потрошувачка kWh/god: 302
Нето капацитет на ладилникот (5°C): 234 l
Нето капацитет на замрзнувачот: 107l
Бучност: 39 dB
Потрошувачка kWh/24h: 0,838

23.500 ден

На залиха

Спореди