,

PHILIPS LUMEA BRI 977/00

Достапност:

Нема на залиха


4 интелигентни додатоци
Пазуви, бикини, тело, лице
Технологијата SenseIQ
Апликација Philips Lumea SkinAI
Адаптер: 19,5V/4000mA

36.500 ден

Нема на залиха

Спореди