TOSHIBA RAS-B13J2KVSG-E SHORAI

Достапност:

На залиха


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4100.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5300.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3500/4200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:900 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1080 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:732.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ? ДО 46 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:30.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 40 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 год