WURTH FPP1800E VAP 1800W

Достапност:

На залиха


• Моќност 1800W Номинален притисок 100bar Max притисок 130bar Номинален проток 6L/min Max Проток 7L/min Дополнителна опрема пиштол и црево

9.500 ден

На залиха

Спореди