-14%

BEKO VRT 61818 VW

Достапност:

На залиха


Рачна правосмукалка Моќност: 18V Батерија: 1h работа со 5h полнење Капацитет на садот: 500ml HEPA 10 филтер Ротирање на четка: 180?

7.990 ден 9.300 ден

На залиха