FAVORIT 18000BTU

Достапност:

На залиха


Енергетска класа (ладење) A (греење) C Капацитет на ладење 5380 W Капацитет на греење 5820 W Максимална моќност Ладење 2130 W Греење 2200 W Работна температура од -7C° до +43C°

21.990 ден

На залиха