,

GORENJE FH30EAW

Достапност:

На залиха


19.990 ден

На залиха

Спореди

 

 • Хоризонтален замрзнувач · FH30EAW
 • Енергетска класа: A
 • Начин на поставување: Самостоен
 • Димензии: Ширина: 1114 mm, Висина: 847 mm, Длабочина: 630 mm

 

FREEZEPROTECT -15°C
Оптимални перформанси дури и при ниски температури

Големиот студ веќе не претставува проблем бидејќи овој замрзнувач ќе работи совршено дури и при ниски температури до -15°C, што го прави совршен избор за гаражи и подруми.

Издржливи тркала
Едноставно поместување

Четирите издржливи тркала во комбинација со пригодните странични рачки овозможуваат лесно движење на замрзнувачот.

Заклучување
Безбедно складирање

Некои модели имаат брави, што е погодно ако замрзнувачот е инсталиран надвор од станбената единица.

Ефикасно осветлување кое обезбедува добра прегледност

ЛЕД осветлувањето во форма на ленти е исклучително енергетски ефикасно, има значително подолг век на траење од конвенционалните сијалици и троши помалку енергија.

Брзо замрзнување

Функцијата FastFreeze овозможува замрзнување на храната на -24°C за да се зачуваат што повеќе хранливи материи во храната. По 48 часа, функцијата се исклучува автоматски и замрзнувачот се враќа на претходно поставената температура.

 

 

 

Основни информации

 • Тип на апарат: Хоризонтален замрзнувач
 • Начин на поставување: Самостоен
 • Енергетска класа: A
 • Боја на апаратот: Бела
 • Боја на врата: Бела
 • Врата: Лакирана
 • Основа: 4 тркалца
 • Број на ѕвездички: 4

Карактеристики

 • Заштита од замрзнување (FreezeProtect -15°C): Да
 • Брзо длабоко замрзнување: Да

Опрема:

 • Сад за мраз: Не
 • Простор за замрзнување: 2 корпи, 1 корпа
 • Осветлување на просторот за замрзнување: ЛЕД осветлување
 • Заклучување на вратата: Да

Ефикасност

 • Волумен на замрзнувачкиот дел: нето: 297 l
 • Издржливост при прекин на електрична енергија: 40 h

Управување

 • Начин на управување: Електронско управување
 • Дисплеј: Лед дисплеј
 • Индикатор за отворена врата: Без аларм и говорна порака
 • Регулација на температура: Да
 • Одмрзнување на змрзнувачот: Рачно нагодување

Технички податоци

 • Разладувачка течност: R600A
 • Скриен кондензатор во куќиштето на апаратот: Да
 • Број на компресори: 1 компресор
 • Ширина: 1114 mm, Висина: 847 mm, Длабочина: 630 mm
 • Бруто тежина на апаратот: 41 kg
 • Нето тежина на апаратот: 37 kg
 • Приклучна моќ:220-240 V

 

 

Тежина 41 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…