-13%
,

GORENJE MO20E1W

Достапност:

На залиха


• Боја: Бела боја Лакирана Врата: Стакло Материјал на челната плоча: Пластика Начин на отварање на вратата: Копче Отвoрање на врата: Лево Волумен: 20 l Нивоа на моќност на микробрановата печка: 5 Максимална моќност на микробрановата: 800 W Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT) Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија Механичко управување Начин на управување: Копче Часовен опсег (min): 35 min Комбинирано греење: Микробранови Временско AquaClean функција Сигурносен прекинувач Ротирачка стаклена чинија Димензија на ротирачката чинија: 27 cm

5.590 ден 6.400 ден

На залиха

Спореди