GORENJE MVC72FW

Достапност:

На залиха


Максимална моќност на моторот: 55 W За влажно и суво чистење Проток на воздух: 5 L/s Волумен на садот за прашина: 0,4 l Номинална моќност: 7,2 V Максимална моќност на моторот: 55 W Нето тежина на апаратот: 0,7 kg Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg

2.990 ден

На залиха