GORENJE SIH1100TBT

Достапност:

На залиха


Моќност на грејачот: 1.100 W Perfect Glide површина за пеглање Можност за суво пеглање Аналогно Индикатор на температура стандард Сад за дозирање вода Гумени ногарки за стабилност Волумен на резервоарот за вода: 0,07 l Должина на приклучен кабел: 1,9 m

1.250 ден

На залиха