GORENJE VS120W

Достапност:

На залиха


Лепење Вакумирање Електронско управување Тајмер Прегледен ЛЕД дисплеј Додаток за сад за вакумирање Гумени ногарки за стабилност Извлекување на воздух: 9 L/min Максимална моќ на вакумирање: 750 mbar Моќност: 120 W

4.490 ден

На залиха